HABERLER & DUYURULAR
OTEL ARA
FİYAT LİSTESİ
HAVA DURUMU
Yurt içi hava tahminleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen linke
TIKLAYINIZ
DENİZ SICAKLIKLARI
Kıyı Bölgelerdeki deniz sıcaklıkları hakkında detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ...
RÜZGAR TAHMİNLERİ
Ülke içerisindeki rüzgar tahminleri hakkında detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ...
REZERVASYON İÇİN
Online Otel Rezervasyon ön başvuru formunu doldurmak için lütfen TIKLAYINIZ...
GÖRÜŞLER & ÖNERİLER
Düşünceleriniz bizim için değerlidir. Görüş ve önerileriniz için lütfen TIKLAYINIZ...
ÜYELİK İÇİN
E - Postanızı sisteme kaydedin gelişmelerden ilk siz haberdar olun. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ
 
»   Abant »   Alanya »   Antalya »   Belek »   Bodrum »   Boğazkent »   Çeşme
»   Didim »   Fethiye »   Kuşadası »   Kemer »   Kaş   »   Kalkan »   Kundu »   Lara
»   Marmaris »   Özdere »   Sarıgerme »   Side »   Thermal Oteller »   Şehir Otelleri »   Kıbrıs
OTEL AYRINTILARI
  Otel Adı : IC HOTELS RESIDENCE
  Bölge : Kundu
  Pansiyon Tipi : De Luxe Herşey Dahil
 
 
 
 
AÇIKLAMALAR
Konaklama
Ultra Herşey Dahil
Sabah, öğle ve akşam a la carte yemekler, kahvaltıda taze sıkılmış meyve suyu servisi,
Akşam yemeklerinde a la carte restaurant (misafirlere menü üzerinden farklı ülke mutfaklarından seçenekler sunulmaktadır), 24 saat oda servisi,
Tüm yerli ve bazı yabancı içecekler (lobi barda 24 saat),
Odalarda ücretsiz dolu minibar.
 
Konum
Antalya, Kundu mevkiinde bulunan tesis, 70.000 m2 alan üzerine kurulu olup, Antalya havalimanına 15 km., Antalya merkeze 25 km. mesafede ve denize sıfır konumdadır.
 
Genel Tesis Özellikleri
Tesis, Uzakdoğu mimarisi ve özel tasarlanmış peyzajı ve exclusive servis anlayışı ile hizmet vermekte olup, 44 adet villadan oluşmaktadır. Spa centerda, Türk hamamı, fitness center, masaj ve terapi odaları, buhar odası, sauna mevcuttur. Tesisin 1688 m2´lik göl villa havuzu bulunmaktadır. Tesisteki villaların tamamında, minibar, tv, müzik yayını, telefon, saç kurutma makinesi, banyo, merkezi veya split klima, emanet kasa mevcut olup, bahçe manzaralıdır.
IC HOTELS RESİDENCE’DE KALAN MİSAFİRLER IC HOTELS GREEN PALACE’DA Kİ TÜM AKTİVİTELERDEN FAYDALANABİLİR.
 
Oda Özellikleri
Göl Villa: 65 m2 genişliğinde, 2 yatak odası, biri küvetli, biri duşlu olmak üzere 2 banyo ve bir oturma odasından oluşmaktadır
 
  • Duş
  • Küvet
  • Saç kurutma makinesi
  • Telefon
  • TV
  •  
    Aile Odaları
    Lake villalar 2 yatak odası, biri küvetli, biri duşlu olmak üzere 2 banyo ve bir oturma odasından oluşmaktadır. Lake de luxe villalar ise 130 m2 genişliğindedir ve 4 yatak odası, 1 oturma odası, teras, biri küvetli ve biri duşlu 2 adet banyodan oluşur. Villalara ait ortak havuz mevcuttur.
    Bali Villa: 2 yatak odası, jakuzili banyo, üstü açık çardaklı oturma alanı ve kendine ait bahçesinde 20 m2´lik havuzu bulunmaktadır.
    Bali De Luxe Villa:2 adet yatak odası, jakuzili banyo, 1 adet salon ve teras mevcuttur. Kendine ait 21 m2 bahçesi ve 35 m2´lik havuzu bulunmaktadır.
    Superior De Luxe Villa: 396 m2 olan superior de luxe villalar 202 m2 yaşam alanına sahiptir. 3 yatak odası 1 adet salon, teras, jakuzili banyo, hamam ve mutfak mevcuttur. Kendine ait bahçesinde 38 m2´lik havuzu bulunmaktadır.
    Presidential Villa: (1 adet), 1000 m2 olan presidental villa, 450 m2 yaşam alanına sahiptir. 3 yatak odası 1 adet salon, teras, jakuzili banyo, hamam, sauna, fitness salonu ve mutfak mevcuttur. Kendine ait bahçesinde 105 m2´lik havuzu bulunmaktadır.
     
    Havuz ve Plaj Hizmetleri
    Tesisin kendine ait özel plajı mevcuttur. Özel plaja geçiş yürüme yolundan sağlanmakta olup, misafirlere özel club car araçları ile hizmet sağlanmaktadır. Güneş şemsiyeleri, şezlong, şezlong minderi, plaj havluları havuzda ve plajda ücretsizdir.
     
    Animasyon ve Aktiviteler
    Tesiste, 14 günde bir değişen uluslararası animasyon programları, gece animasyonları, gündüz oyunları, plaj ve havuz oyunları mevcuttur.(IC Hotels Green Palace’da).
     
    Ücretsiz Aktiviteler
    Çocuk kulübü, aerobik, fitness center, hamam, sauna, squash, su jimnastiği, su kaydırağı, animasyon, masa tenisi, kano, lisanslı rüzgar sörfü, gündüz tenis kortu kullanımı (IC Green Palace), mini golf, plaj voleybolu.
     
  • Açık Yüzme Havuzu
  • Animasyon
  • Çocuk Havuzu
  • Fitness Salonu
  • Masa Tenisi
  • Mini Club
  • Oda servisi
  • Özel Plaj
  • Plaj havlusu
  • Plaj Voleybolu
  • Sauna
  • Su kaydırağı
  • Tenis
  • Türk Hamamı
  •  
    Ücretli Aktiviteler
    Fotoğraf hizmetleri, telefon ve faks hizmetleri, kuru temizleme, kuaför, spa merkezi, jakuzi, güzellik salonu, doktor hizmetleri, araba kiralama, çocuk bakıcılığı, tenis kortu aydınlatması, atari salonu, bilardo, bowling, nargile, banana, paraşüt, sürat motoru, katamaran, (IC Hotels Green Palace’da).
     
  • Bilardo
  • Bowling
  • Çocuk Bakıcısı
  • Doktor
  • Güzellik Merkezi
  • Jakuzi
  • Kort aydınlatmaları
  • Kuaför
  • Kuru Temizleme
  • Oyun salonu
  • Spa Merkezi
  • Su sporları
  • Telefon
  •    
    Çocuk
    Yüzme havuzları, su oyun havuzları, 4-12 yaş arası çocuk kulübü mevcuttur (10:00-23:00 arası), (IC Hotels Green Palace’da).
     
    Online Rezervasyon
    * Erken rezervasyon dönemi min.4 gece konaklama vardır.
    * Göl Villa odada maksimum 4 büyük + 2 çocuk konaklayabilir.
     
    Özel Notlar
    Ic Hotels Residence’de kalan misafirler IC Hotels Green Palace’da ki tüm aktivitelerden faydalanabilir. Lake Villa ve Lake Deluxe Villa Residence Konsepti: Havalimanında vip araç ile transfer, köpüklü şarap ile resepsiyonda karşılama, müşteri hizmetleri tarafından bilgilendirme ve odaya refakat, 24 saat ücretli oda servisi, günlük meyve sepeti, odalarda vazo ve çiçek, günlük plaj havlusu, bornoz, terlik, ücretsiz kasa, % 50 indirimli çamaşır yıkama ve ütü servisi (kuru temizleme hariç), ücretsiz dolu minibar (kuru kayısı, kuru incir ve ceviz içi, fıstık, cips ve çikolata, 2’şer adet kola, fanta, sprite, kutu bira, su, soda, portakal suyu, vişne suyu, şeftali, 5 cl. viski, 5 cl cin, 5 cl. votka).
    Bali Villa, Bali De Luxe Villa, Superior De Luxe Villa, Presidental Villa Konsepti: Lake villa konseptine ilave olarak; günlük de luxe meyve sepeti, günlük köpüklü şarap değişimi, turn down servisi, odalarda buket çiçek ve banyoda gül, ücretsiz çamaşır yıkama ve ütü servisi (kuru temizleme hariç), interaktif tv sistemi (Bali villa ve Presidental villada), ücretsiz dolu minibar (günlük çerez tabağı, fıstık, cips ve çikolata, 2’şer adet kola, fanta, sprite, kutu bira, su, soda, portakal suyu, vişne suyu, şeftali, yabancı alkollü içkiler (70 cl.) bulunmaktadır.
     
    Voucher Açıklama
    KONUM: HAVALIMANI 15 KM. ANTALYA 11 KM. ANTALYA-KUNDU MEVKİİ. PLAJ: DENIZE SIFIR.(ÖZEL PLAJA GEÇİŞ YÜRÜME YOLUNDAN SAĞLANMAKTA OLUP, MİSAFİRLERE ÖZEL CLUB CAR ARAÇLARI İLE HİZMET SAĞLANIR). ÜCRETLİ: FOTOĞRAF HİZMETLERİ, TELEFON VE FAKS HİZMETLERİ, KURU TEMİZLEME, KUAFÖR, SPA MERKEZİ, JAKUZİ, GÜZELLİK SALONU, DOKTOR HİZMETLERİ, ARABA KİRALAMA, ÇOCUK BAKICILIĞI, TENİS KORTU AYDINLATMASI, ATARİ SALONU, BİLARDO, BOWLİNG, NARGİLE, BANANA, PARAŞÜT, SÜRAT MOTORU, KATAMARAN, (IC HOTELS GREEN PALACE’DA). ÜCRETSİZ: ÇOCUK KULÜBÜ, AEROBİK, FİTNESS CENTER, HAMAM, SAUNA, SQUASH, SU JİMNASTİĞİ, SU KAYDIRAĞI, ANİMASYON, MASA TENİSİ, KANO, LİSANSLI RÜZGAR SÖRFÜ, GÜNDÜZ TENİS KORTU KULLANIMI (IC GREEN PALACE), MİNİ GOLF, PLAJ VOLEYBOLU. KONAKLAMA DURUMU: ULTRA HERŞEY DAHİL, SABAH, ÖĞLE VE AKŞAM A LA CARTE YEMEKLER, KAHVALTIDA TAZE SIKILMIŞ MEYVE SUYU SERVİSİ, AKŞAM YEMEKLERİNDE A LA CARTE RESTAURANT (MİSAFİRLERE MENÜ ÜZERİNDEN FARKLI ÜLKE MUTFAKLARINDAN SEÇENEKLER SUNULMAKTADIR), 24 SAAT ODA SERVİSİ, TÜM YERLİ VE BAZI YABANCI İÇECEKLER (LOBİ BARDA 24 SAAT), ODALARDA ÜCRETSİZ DOLU MİNİBAR. UYARILAR: IC HOTELS RESİDENCE’DE KALAN MİSAFİRLER IC HOTELS GREEN PALACE’DA Kİ TÜM AKTİVİTELERDEN FAYDALANABİLİR. LAKE VİLLA VE LAKE DELUXE VİLLA RESİDENCE KONSEPTİ: HAVALİMANINDA VİP ARAÇ İLE TRANSFER, KÖPÜKLÜ ŞARAP İLE RESEPSİYONDA KARŞILAMA, MÜŞTERİ HİZMETLERİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME VE ODAYA REFAKAT, 24 SAAT ÜCRETLİ ODA SERVİSİ, GÜNLÜK MEYVE SEPETİ, ODALARDA VAZO VE ÇİÇEK, GÜNLÜK PLAJ HAVLUSU, BORNOZ, TERLİK, ÜCRETSİZ KASA, % 50 İNDİRİMLİ ÇAMAŞIR YIKAMA VE ÜTÜ SERVİSİ (KURU TEMİZLEME HARİÇ), ÜCRETSİZ DOLU MİNİBAR (KURU KAYISI, KURU İNCİR VE CEVİZ İÇİ, FISTIK, CİPS VE ÇİKOLATA, 2’ŞER ADET KOLA, FANTA, SPRİTE, KUTU BİRA, SU, SODA, PORTAKAL SUYU, VİŞNE SUYU, ŞEFTALİ, 5 CL. VİSKİ, 5 CL CİN, 5 CL. VOTKA). BALİ VİLLA, BALİ DE LUXE VİLLA, SUPERİOR DE LUXE VİLLA. PRESİDENTAL VİLLA KONSEPTİ: LAKE VİLLA KONSEPTİNE İLAVE OLARAK; GÜNLÜK DE LUXE MEYVE SEPETİ, GÜNLÜK KÖPÜKLÜ ŞARAP DEĞİŞİMİ, TURN DOWN SERVİSİ, ODALARDA BUKET ÇİÇEK VE BANYODA GÜL, ÜCRETSİZ ÇAMAŞIR YIKAMA VE ÜTÜ SERVİSİ (KURU TEMİZLEME HARİÇ), İNTERAKTİF TV SİSTEMİ (BALİ VİLLA VE PRESİDENTAL VİLLADA), ÜCRETSİZ DOLU MİNİBAR (GÜNLÜK ÇEREZ TABAĞI, FISTIK, CİPS VE ÇİKOLATA, 2’ŞER ADET KOLA, FANTA, SPRİTE, KUTU BİRA, SU, SODA, PORTAKAL SUYU, VİŞNE SUYU, ŞEFTALİ, YABANCI ALKOLLÜ İÇKİLER (70 CL.) BULUNMAKTADIR.
     
    dolphin blue travel © 2009. Her hakkı saklıdır. Designed by VuSLaD
    Şeker Mahallesi Şefikcan Caddesi Avrukon Plaza 31/G Selçuklu / KONYA
    Telefon: +90 (332) 353 80 20   -   Faks: +90 (332) 353 80 21